Crosstrainers Gyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
Loopbanden Powerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
Toco-Tholin Natumas Warm 5L


Wij leveren de kwaliteitsprodukten van Toco Tholin uit voorraad met scherpe prijzen en altijd inclusief gratis bezorging voor Nederland en Belgie! U kunt hierdoor snel en zorgeloos van uw produkten genieten!

U kunt op onze website bestellen of in een van onze winkels de produkten van Toco Tholin uitproberen en het door u gewenste produkt wordt door onze eigen medewerkers deskundig en snel bij u afgeleverd.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg over het produkt Toco-Tholin Natumas Warm 5L of om (toco-tholin-natumas-warm-5l) direkt te bestellen!


Maar uiteraard bent u tevens van harte welkom in een van onze winkels waar de produkten van Toco Tholin staan opgesteld en waar wij u voorzien van een deskundige uitleg.

Wij zijn de Toco Tholin-dealer voor geheel Nederland en Belgie!

Wij zijn de specialist in toco-tholin - sportvoeding-en-supplementen - toco-tholin-natuurprodukten


Als de Fitness- en Wellness-specialist van Nederland en Belgie leveren wij ruim 30 kwaliteitsmerken uit eigen voorraad en altijd inclusief gratis levering. Daarnaast bieden wij op vele merken, zoals bijvoorbeeld Lifefitness, Tunturi, Infrasmart, 4SeasonsSpa, Powerplate, Bremshey, Flowfitness en Powerplate een gratis installatie-service!

Klik op een van de produktgroepen aan de linkerzijde voor het produkt van uw keuze.

de Toco Tholin dealer van Nederland en Belgie

U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels, waar onze fitness- en wellness-specialisten u graag adviseren welk gezondheidsprodukt het beste bij u past en waar u de gelegenheid heeft om alle wellness- en fitness-apparatuur uitgebreid zelf te testen en in het echt te ervaren.

Of u nu een infraroodcabine, crosstrainer, roeitrainer, ligfiets, jacuzzi, hometrainer, loopband of krachtstation wilt aanschaffen, bij ons bent u aan het juiste adres!

Uiteraard brengen onze specialisten tevens graag een bezoek aan uw vestiging of staan wij ook graag buiten onze standaard openingstijden voor u klaar, u dient dan wel vooraf telefonisch of per email een afspraak te maken. Voor onze winkellokaties en overige informatie neemt u contact op met:

Sanden Fitness & Wellness Uden
Kerkstraat 19-23 | 5401 BC Uden | Nederland
Telefoon 0031 (0) 413 256800 | Fax 0031 (0) 413 257730
email info@fitnesslifegezondheid.nl | website www.fitnesslifegezondheid.nl

Sanden Fitness & Wellness Amstelveen
Bouwerij 50 | 1185 XX Amstelveen | Nederland
Telefoon 0031 (0) 20 453 6446 | Fax 0031 (0) 413 257730 (Uden)
email info@fitnesslifegezondheid.nl | website www.fitnesslifegezondheid.nl

wij zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie
Wij zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie: bij ons besteld u veilig!